Poden fer les seves comandes trucant al 608391525 o al 937972778, si necessiten que els hi fem un pressupost, poden enviar un correu amb les seves dades al contacte de la nostra web o per correu a tastetss@hotmail.com

Per garantir un millor servei de qualitat cal que les comandes es facin amb un mínim de previsió de 48 hores, si això no fos possible ens adaptarem en la mesura de les nostres possibilitats.

Oferim el nostre servei a domicili de dimarts a dissabte, no festius.

L’ import mínim per a les seves comandes amb servei a domicili es de 200 €

El pagament de les comandes s’efectuarà per transferència bancària o en el moment de l’entrega, en metàl·lic. Per a les comandes que superin els 200€ caldrà deixar un 30% del seu import en formalitzar la comanda; la resta s’abonarà en el moment del lliurament.

En el moment de realitzar la seva comanda caldrà deixar un telèfon de contacte i una adreça per tal de fer el lliurement.

Algunes de les nostres peces estan confeccionades amb productes de temporada, això comporta que la seva elaboració estigui sotmesa a l’oferta de mercat, en aquest cas els informarem de les possibles variacions quant a disponibilitat i preu.